Casa cu terapii

Locul unde redescoperi starea de bine!

Totul a fost construit cu migala, cu dragoste, cu daruire si cu convingerea ca transferul de energie pozitiva ne poate ajuta sa ne redescoperim.

„<<Oamenii au fost facuti pentru a fi iubiti, iar lucrurile pentru a fi folosite. Haosul din ziua de azi este pentru ca iubim lucrurile si folosim oamenii>>. Nu stiu cine a spus asta, dar a spus foarte bine! Noi, cei din Casa cu terapii, iubim oamenii iar clientii nostri simt asta”, spune Elena Negreci, cea care a pus bazele acestei povesti frumoase.

De ce sa alegi Casa cu terapii

Din pasiune

Liniste desavarsita, armonie, intimitate si originalitate - iata cum am putea scrie, in cateva cuvinte, un „popas” in Casa cu terapii.

Clienti fericiti

Toate aceste urari de bine nu vin de la noi, ci de la clientii nostrii minunati care ne-au ajutat sa cladim aceasta poveste.

Servicii diversificate

De-a lungul anilor, oferta de servicii s-a diversificat, de la masajul de relaxare, cel cu pietre vulcanice sau cel anticelulitic, pana la radiofrecventa, vacuum, cavitatie, biostimulare, impachetari in tunelul cu infrarosu si multe altele!

Echipa minunata

O echipa minunata aduce cu sine o energie pozitiva ce da locului un specific aparte. O energie ce este transmisa mai departe, tuturor celor care trec pragul acestui loc magic!

Testimonialele clientilor nostri dragi