„Casa cu terapii este pentru mine un loc de relaxare, un loc in care ma duc incovoiata de ganduri si probleme zilnice si de unde plec incarcata pozitiv. Revin datorita personalului profesionist si totodata cald, atmosferei de SPA si a faptului ca se pune accentul pe pace, atat spirituala, cat si fizica.”

Adina Grigoruta

„De cum intri esti intampinata cu cel mai frumos zambet. Mai rar asa… Uiti rapid de tensiunea acumulata peste zi! Casa cu terapii este un loc in care te relaxezi, te simti cu adevarat feminina, din care pleci mai increzatoare. O locatie deosebit de frumoasa, cu oameni de calitate, mereu amabili, specializati si dedicati serviciilor de terapie pe care le ofera.”

Mihaela Vlasie

„Suflete frumoase cu maini de aur. Daca as incepe sa spun ce mi-a placut, de ce as recomanda aceasta locatie si personalul de aici, probabil as scrie un intreg roman. Fiecare moment petrecut in Casa cu terapii aduce cu sine o experienta minunata. Va recomand sa incercati cel putin o datasi va veti convinge!”

Alexandra

„Servicii excelente in Casa cu terapii! Descoperi de fiecare data o adevarata terapie de frumusete si voie buna! Recomand cu drag”

Irina Tutuianu

„Exceptionale servicii! Revin cu drag de fiecare data in acest loc minunat si relaxant! Iti multumesc din suflet, Elena, pentru tot ce faci!”

Adreea Pascu

„Personal dragut si deschis. Un loc in care te intorci cu cel mai mare drag. Multumesc frumos pentru serviciile acordate!”

Florin Iulian